© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Escuts y marques en bicicletes

June 24, 2019

Un apassionat pel ciclisme, em va ensenyar una bicicleta que ha trobat i que té intenció d'arreglar. Em va cridar l'atenció, com a grafista que sóc, l'escut-logo que té i vaig començar a investigar, a veure si podia saber més sobre aquest escut. És una bicicleta de la marca Hercules, però no he aconseguit saber què significa el monograma JR que hi figura. He trobat diferents escuts-logo de la marca Hercules, però cap amb aquestes inicials i he arribat a la conclusió, que segurament, era un escut personalitzat. Ara bé, aquesta recerca m'ha portat a endinsar-me en el món de les marques-logos de les bicicletes antigues i també més actuals i he descobert una quantitat de petites joies gràfiques, barreja de tipografia i decoració en ferro forjat. Tot un món!! En comparteixo aquí algunes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now