© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Més civisme! menys perill!

December 29, 2018

 

 

S’apropa Gener 2019 i l’Ajuntament de Barcelona fa mesos que avisa que a partir de l’1 de gener les bicicletes hem de baixar de les voreres. Em sembla absolutament raonable; De fet en moltes ciutats, Paris, Berlin, Amsterdam, Genève, etc. està prohibit circular en bicicleta per les voreres. 

Hem de pensar qu'una de les raons que arribi aquesta normativa és que, a Barcelona, som cada vegada més, els que agafem la bici per circular, això és bo! Això no pot parar! I que en un moment o altre ho fem per les voreres, per comoditat quan hi ha cua en els carrers, per por a circular junt amb cotxes i motos, etc.

En un article recent de la Vanguardia es comentava que els ciclistes demanen flexibilitat en l’ús puntual de les voreres i es debatia aquest tema, deixo el link a sota per si us interessa. 

 

Com a usuària de la bicicleta i molt atenta als diferents comportaments de les persones en les vies, estic convençuda que les voreres han de ser pels vianants, a més, no ens enganyem, circular per les voreres amb els vianants no és pràctic, ni per ells ni per nosaltres i escric aquest post, sobretot per reforçar molt la idea que la clau de la qüestió, és el respecte entre tots els que fem servir els carrers de Barcelona, és tan senzill i complicat alhora, però com més civisme, més educació, menys perill, més tranquil·litat.

 

Article La Vanguardia

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now