© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Les voreres pels vianants!

December 2, 2018

Ja tots ens hem adonat que a la bicicleta li han sortit germans petits i grans.

A la ciutat de Barcelona els vehicles de mobilitat personal creixen com a bolets, patinets elèctrics, rodes, plataformes, etc. i també els bicitaxi i les bicicletes que transporten mercaderies.

Era imprescindible i necessari regular la circulació de tots aquests vehicles. He vist que l'Ajuntament de Barcelona està fent campanya de la nova normativa de circulació de tots aquests vehicles, però com que m'ha costat força trobar informació clara i fàcil d'entendre i dedicant-me a la comunicació gràfica, doncs he decidit fer una taula molt gràfica d'on poden circular cada un dels vehicles. Espero que us aclari per a on hem de circular!

 

El tema important de tot això és que a partir de gener TOS AQUESTS VEHICLES NO PODRAN CIRCULAR PER LES VORERES, les voreres han de ser pels vianants, excepte si són voreres de més 5 metres d'ample, en aquestes podran circular les bicicletes i els patinets NO ELÈCTRICS.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now