© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Extra! Extra!

September 17, 2018

La bicicleta com a transport diari ja no és una fantasia!

Els diaris en parlen amb notícies esperançadores i jo, sens dubte, us animo a provar-ho. És prendre la decisió i veureu, que de seguida tot va sobre  2 rodes i notareu els seus beneficis en poc temps. Com diuen els productes de cosmètica antiaging, ¡clínicamente testado!

 

Dos articles interessants sobre el tema:

Le vélo sur le point d’être inscrit dans la Constitution fédérale

La bicicleta a punt de ser inscrita a la Constitució Federal suïssa.

Sorprenent augment de ciclistes en la capital Berna de Suïssa, 35% més entre els anys 2014 a 2017 i Berna no és un cas particular, ja que el nombre de ciclistes està augmentant en tot el país. La bicicleta entrarà en la Constitució suïssa i el repte serà crear una xarxa contínua de camins i carrils bici.

Operación Bicicleta en Francia

Operació bicicleta a França.

França invertirà 350 milions en carrils bici per triplicar-ne els usuaris.

La promoció de la bicicleta ha deixat de ser un desig d’una minoria d’aficionats o el somni romàntic de sectors ecològics per convertir-se en una veritable política d’estat, com a alternativa seriosa de transport net que pot contribuir de manera significativa a reduir la contaminació i a millorar la salut de la gent.

Les inversions se centraran a ajudar els municipis a ampliar la xarxa de carrils bici, millorant-ne la senyalització, construir passos subterranis i túnels per evitar encreuaments.

En l’àmbit formatiu, s’inclourà l’aprenentatge d’anar en bicicleta i les normes bàsiques de trànsit en el programa de les escoles primàries, com la natació.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now