© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Diuen que la perfecció no existeix!

July 30, 2018

Acceptarem que la perfecció no existeix, però estarem d'accord que hem escoltat alguna vegada la seguent frase: això és perfecte per a mí!! un bolso, un boli, una cartera, un cotxe, una casa, un clauer, un marit, un amic, un estira taps, etc.

Avui he anat a provar la bicicleta OH!BIKE de la que fa pocs dies vaig parlar en una entrada d'aquest blog. Doncs la OH!BIKE és perfecte per a mi! Tot el que diuen els seus creadors d'ella és veritat, lleugera, àgil, si no fas servir la batería, és com una bici normal que no pesa i així pots optar per fer una mica més d'exercici quan et vagi bé. I a més a més és molt bonica. Les persones que t'atenen a l'estudi a on la pots provar són amables, entusiastes.

Per tant, si et mous en bicicleta per la ciutat, t'agrada pedalar i estàs pensant en una bici elèctrica , no dubtis en provar-la!!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now