© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Koos by Bike Tech. Gracia. Carrer de Terol, 30. Espai de trobada per als ciclistes

February 4, 2018

Gràcia acull un nou espai de trobada per als ciclistes urbans, el Koos by BikeTech. El nou nom, Koos by Bike Tech, posa èmfasi en el nom del propietari, ja que assegura que va ser l’introductor d’aquest tipus de bicis urbanes, plegables a la ciutat i que s’ha convertit en un referent d’aquest sector. La idea és que els dijous de 19 a 21 h la botiga —al carrer de Terol, 30— es converteixi en un espai per convertir experiències, traçar rutes ciclistes, xerrar i escoltar música. A més, se seguiran organitzant rutes per ciclistes urbans.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now