© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

La por als accidents ciclistes fa que no t’atreveixis a agafar la bici?

November 23, 2017

Una de les raons que fan que escollim un altre transport en lloc de la bicicleta és la por als accidents.

És cert que els vianants, els ciclistes i les motos són els més vulnerables a l’accidentalitat. Però, segons les dades dels ajuntaments de diferents ciutats i la DGT, el risc de patir un accident en bicicleta en una ciutat és menor que les probabilitats de tenir un accident en cotxe, a peu o en moto.

També s’ha de tenir en compte que, per exemple, a la ciutat de Barcelona els desplaçaments en bicicleta van créixer un 14% en 2016, i per tant si hi ha més ciclistes, hi ha més probabilitat d’accidents.

Segons la meva experiència, el fet de circular correctament en bicicleta i amb atenció, com amb qualsevol altre transport és la clau per reduïr molt la probabilitat d'accidents,  i com més serem els que ens desplacem en bicicleta, més els ajuntaments hauran de fer accions per millorar la seguretat. Anar en bicicleta ens interessa a tots, menys contaminació, menys estrès, més salut, menys soroll!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now