© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Petita decepció

November 15, 2017

Circulo per aquest carril bici cada dia i fa uns mesos van començar unes obres per rebaixar les voreres en el pas de vianants, fet que em va alegrar, ja que facilitaria travessar el carrer amb la bici. Però!! Decepció! Una vegada acabada l’obra m’adono que justament en l’espai reservat per les bicicletes no han rebaixat la vorera, obligant al ciclista a desviar-se cap a l’espai del vianant, que sí que està rebaixat, vigilant de no atropellar-lo. Quina pena! M’imagino que hauria de demanar explicacions a l’Ajuntament d’aquest municipi, però quina mandra! No s’hauria de fer les coses millor? 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now