© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

22 de setembre, dia sense cotxes a Barcelona!!

September 21, 2017

El Dia sense Cotxes de Barcelona se celebra el 22 de setembre, un dia laborable, coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes.

Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, de la qual és la cloenda. Durant tota la jornada es pacificaran molts espais ocupats habitualment per vehicles motoritzats i els equipaments i les entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.

La celebració d'aquest dia posa de manifest la necessitat de reduir la presència dels vehicles privats de motor a la ciutat per tal de reduir també de manera important la contaminació ambiental, tant de l'aire com del soroll, i millorar de la qualitat de vida de tothom, a la vegada que recuperar els carrers com a espais de gaudi per a la ciutadania.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now