© 2017 de Laura Roig Equey. Creado con Wix.com

Trofeu internacional de pista al velòdrom de Barcelona

September 17, 2017

11h del matí d’un dissabte, velòdrom de Barcelona, trofeu internacional de pista.

Un cel blau de setembre. La peculiar pista, per la seva el·lipsi de fusta del Camerun, a on han rodat esportistes d’alt nivell i que avui és un espai des d’on es divulga i es promou no només el ciclisme de pista, sinó el ciclisme en tota la seva extensió i modalitats pel públic més divers.

Una competició silenciosa, només l’agradable so dels pneumàtics sobre la fusta i la força circular del pedaleig executat pels cossos dels esportistes, una competició emocionant a on es fonen la competitivitat, la física i l’estètica.

1/15

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas recientes

December 31, 2019

November 13, 2019

October 26, 2018

Please reload

Archivo
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now