top of page
  • laura roig equey

Extra! Extra!

La bicicleta com a transport diari ja no és una fantasia!

Els diaris en parlen amb notícies esperançadores i jo, sens dubte, us animo a provar-ho. És prendre la decisió i veureu, que de seguida tot va sobre  2 rodes i notareu els seus beneficis en poc temps. Com diuen els productes de cosmètica antiaging, ¡clínicamente testado!


Dos articles interessants sobre el tema:

Le vélo sur le point d’être inscrit dans la Constitution fédérale

La bicicleta a punt de ser inscrita a la Constitució Federal suïssa.

Sorprenent augment de ciclistes en la capital Berna de Suïssa, 35% més entre els anys 2014 a 2017 i Berna no és un cas particular, ja que el nombre de ciclistes està augmentant en tot el país. La bicicleta entrarà en la Constitució suïssa i el repte serà crear una xarxa contínua de camins i carrils bici.

Operación Bicicleta en Francia

Operació bicicleta a França.

França invertirà 350 milions en carrils bici per triplicar-ne els usuaris.

La promoció de la bicicleta ha deixat de ser un desig d’una minoria d’aficionats o el somni romàntic de sectors ecològics per convertir-se en una veritable política d’estat, com a alternativa seriosa de transport net que pot contribuir de manera significativa a reduir la contaminació i a millorar la salut de la gent.

Les inversions se centraran a ajudar els municipis a ampliar la xarxa de carrils bici, millorant-ne la senyalització, construir passos subterranis i túnels per evitar encreuaments.

En l’àmbit formatiu, s’inclourà l’aprenentatge d’anar en bicicleta i les normes bàsiques de trànsit en el programa de les escoles primàries, com la natació.bottom of page