top of page
  • laura roig equey

Arguments en CONTRA per fer servir la bicicleta com a transport? Hi ha solució!

Si has pensat en la possibilitat de fer servir la bicicleta com a transport, segurament en la llista dels arguments en CONTRA apareixen els següents:

• Arribaré suat a la feina

• No sabré com vestir-me

• Respiraré molta contaminació


T’explico com he fet perquè aquests arguments desapareguin de la llista del CONTRA.


He decidit triar una bicicleta elèctrica, ja que tinc 10km de distància de casa a la feina i algunes pujades. Quan vaig cap a la feina, pedalejo a un ritme suau i constant, ajudant-me de la bateria en les pujades, és semblant a caminar però vas molt més ràpid i no arribes suat.

Quan surto de la feina cap a casa, aprofito per fer exercici, 3 quarts d'hora de cardio, musculant cames, glutis i braços, una alternativa al gimnàs i aquí no hi ha excusa possible per no anar-hi, has de tornar a casa!


Vestir-se per anar a la feina, però alhora està còmode per pedalar, avui en dia és molt fàcil. La moda, en general, tendeix a combinar elegància i comoditat. Hi ha molt per triar. Les peces de vestir amb les que he tingut problemes, són els pantalons amples en la part de baix i existeix un accessori “subjecte pantaló” que resol el problema i sí, evito les faldilles o vestits d’una certa llargada que podrien enganxar-se a la cadena. Pel calçat tampoc hi ha problema, i avui en dia el calçat esportiu  ha traspassat les seves fronteres i entrat de ple en la moda de vestir, hi ha sabates esportives de tots els estils!


La contaminació és potser el factor que costa més d’evitar, sobretot perquè em fa molta mandra posar-me màscara, sé que existeixen unes màscares cada vegada més sofisticades que et protegeixen molt.. El que jo faig, és fer el recorregut pels carrers menys transitats. També he deixat de fumar perquè contaminació i tabac era massa pels meus pulmonsJ  i us deixo un post que he llegit en la web suraventura bikes que dona uns bons consells https://www.suraventurabikes.es/5-medidas-para-evitar-la-contaminacion-si-vas-en-bici/
bottom of page